آموزش طرز تهیه کیک دو رنگ گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
آرد 2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
روغن 1/2 پیمانه
پودر کاکائو 3 قاشق چای خوری
گردو 1/3 پیمانه
طرز تهیه
1-آرد الک شده،پکینگ پودر،وانیل در ظرفی جدا باهم مخلوط میکنیم . تخم مرغ،شیر ،روغن،شکر،را با هم مخلوط میکنیم(من از مخلوط کن استفاده میکنم)قشنگ مخلوط میشه.
2-مواد مایع را آرام آرام به مواد خشک اضافه میکنیم.مواد را دو قسمت کرده و به یکی رنگ خوراکی دلخواه و به دیگری گردو آسیاب شده را اضافه میکنیم.
3-قالب راچرب کرده ،ابتدا مواد رنگی را درون قالب ریخته و بعد روی آن پودر کاکائو را الک میکنیم به طوری که تمام سطح مواد را بپوشاند بعد مواد گردویی را آرام و به صورت دایره وار روی آن میریزیم
4-اگر روی گاز میپزید درون قابلمه آب را به جوش بیاورید به طوری که ۱/۴ از بیرون قالب را دربر بگیرد بعد قالب رادرون قابلمه گذاشته و دمکنی میگذاریم و روی شعله پخش کن با شعله کم میپزیم (مناسب قالب سیلیکون).
5-اگر با ماکرویو سولاردوم : دکمه “کانوکیشن” رازده روی درجه ۱۶۰ گذاشته بعد دکمه” اینتر” را زده و روی ۴۰ دقیقه تنظیم و ” استارت” را میزنیم.
6-اگر با فر رو ۱۸۰ درجه تنظیم و ۳۵ تا ۴۰ دقیقه زمان میدهیم البته بستگی به فر تون داره.
سایر نکات
پودر کاکائو برای جلوگیری از قاطی شدن دو مواد است و برای همه کیک های دو رنگ کاربرد دارد
اگر در ماکرویو میپزید روی سه پایه فلزی کوتاه بگذارید قالب را که نه کیک بسوزد نه قالب
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه