آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک تورته زاخا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک تورته زاخا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 10 نفر

تخم مرغ 6 عدد
آرد 150 گرم
کره 150 گرم
شکلات تلخ خرد شده50 1 گرم
پودر شکر 125 گرم
شکر دانه ریز(برای زدن با سفید) 125 گرم
وانیل‏ 1 قاشق چای خوری
مارمالاد زردآلو 200 گرم
نمک 1 پنس

مواد اولیه رویه :

شکلات تلخ 85 درصد 200 گرم
آب 160 میلی لیتر
شکر 250 گرم

طرز تهیه

1-زرده و سفیده ها را از هم جدا می کنیم و اجازه می دهیم به دمای محیط برسد .شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده کنارمیگذاریم

2-کره را کمی با همزن میزنیم سپس پودرشکر را افزوده و با همزن میزنیم تا حجیم و رنگ آن روشن شود

3-زرده ها را یکی یکی افزوده و هر کدام را در حد ۱ دقیقه میزنیم وانیل را همزمان با زرده ها میریزیم

4-سرعت همزن را کند کرده شکلات آب شده را حین زدن به آرامی اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم تا مخلوط شوند

5-سفیده ها را در ظرفی جداگانه با یک پینچ نمک میزنیم تا کف کند بعد از گذشت ۳ دقیقه سرعت همزن رابیشتر کرده و قاشق قاشق شکر دانه ریز را افزوده و آنقدر میزنیم تا به مرحله استیف پیک برسد مرحله ای که سفیده ها روی پره های همزن به حالت قله ایستاده هستند و با برگرداندن خم نمیشوند.

6-بعد از این مرحله آرد رو در سه مرحله روی زرده ها الک میکنیم و به آرامی به صورت دورانی در یک جهت با لیسک مخلوط میکنیم(فولد کردن).

7-سفیده ها را در چند مرحله اضافه کرده و مجددا فولد میکنیم تا با مواد ترکیب شوند (مخلوط کردن غیراصولی و بیش اندازه باعث خوابیدن پف سفیده ها می شود).

8-مواد را به آرامی در قالب ۲۳ سانتی که از قبل چرب و آردپاشی کرده و کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ساعت قرار میدهیم.

9-بعد از خنک شدن کیک را به دو قسمت برش میدهیم و نیمی از مارمالاد زردآلو را وسط کیک و نیمی را رو و دورتادور آن میریزیم و کاملا با مارمالاد کاور میکنیم کنارمیگذاریم تا کمی خشک شود.

10-در این فاصله سس شکلاتی رو آماده میکنیم آب و شکر را روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاد و ذرات شکر حل بشه ۵ دقیقه بعد از حل شدن شکر در آب ظرف رو از روی حرارت برمیداریم و تکه های شکلات رو درون اون ریخته و مرتب هم میزنیم تا شکلات کاملا آب شود.

11-سس شکلاتی رو بعد از اینکه از داغی افتاد به آرامی روی کیک ریخته و رو و اطراف کیک را با آن کاملا می پوشانیم.کیک را به مدت ۱ساعت در یخچال قرار داده و بعد از آن با کمی خامه فرم گرفته سرو میکنیم نوش جان
طرز تهیه کیک تورته زاخا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی