آموزش طرز تهیه کرم پنیر خامه ای شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۶ دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
پنیر خامه ای 600 گرم
پودر قند 1 پیمانه
پودر کاکائو 1/2 پیمانه
شکلات تخته ای تلخ 200 گرم
خامه فرم گرفته 2 پیمانه
طرز تهیه
1-اول از همه شکلات روبه روش بن ماری آب کنید وکنار گذاشته تا سرد بشه.
2-پنیرخامه ای رو باهمزن برقی بزنید تایکنواخت بشه.پودرقند وپودرکاکائو راروی پنیر الک کرده ومجددا هم بزنیدتا کاملا یکدست شود.
3-شکلات سردشده رو به مواد اضافه کرده مجددا خوب هم میزنیم تا یکدست بشه تااین مرحله یک کرم شکلاتی سفت خواهید داشت.
4-از مواد بچشیداگه نیاز میبینید بهش پودقند اضافه کنید.میزان استفاده از پودرقند بستگی به تلخی شکلات وشوری پنیر داره پس اگه از شکلات شیری استفاده میکنید یا از شیرینی زیاد خوشتون نمیاداز ابتدا تمام پودرقند رواضافه نکنید
5-تاهمین مرحله هم یه کرم سفت وخوشمزه دارید ومیتوان از آن برای تزیین کردن کیک استفاده کرد اما برای داشتن کرم سبک ولطیف باید خامه فرم گرفته رو اضافه کنید.
6-خامه رو به آرامی باکرم فولد میکنیم که هوای موجود درخامه از بین نرودانقدر فولدش میکنیم تا کرم یکنواخت بشه
7-کرم ما آماده استفاده برای تزیین کیک ،تارت ،پای،چیز کیک،پارفه،ترایفل و……میباشد.
سایر نکات
ازشکلات وپودرکاکائو مرغوب استفاده کنید.
شکلات باید مذاب باشه پس حتما باید از اول کارتون شکلات روبن ماری کنید تا وقت برای سرد شدن داشته باشه توی یخچال هم نزاریدش..
از این فراستینگ میتوان مثل گنش ویا باترکریم برای تزیین انواع کیک ها استفاده کرد..
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه