آموزش طرز تهیه نان کره ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
شکر 90 گرم
آرد 500 گرم
شیر 1 پیمانه
کره 50 گرم
خمیر مایه 1.5 قاشق غذا خوری
نمک نوک قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
کره برای رومال 30 گرم
پودر قند به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا خمیرمایه و شیر ولرم و یک ق غ شکر رو باهم مخلوط کنید و روش رو بپوشونید و ۱۵ دقیقه صبرکنید تا عمل بیاد . تخم مرغ و ۵۰ گرم کره نرم شده و شکر و نمک رو باهم مخلوط کنید و بعد بهش مواد خمیر مایه رو اضافه کنید و هم بزنید.
2-و بعد بهش کم کم آرد اضافه کنید تا حدی آرد اضافه کنید که خمیر به دست نچسبه و به مدت ۱۰ دقیقه ورز بدید تا خمیر لطیفی بدست بیاد و بعد روی خمیر رو بپوشونید و بذارید یک ساعت استراحت کنه تا حجمش دوبرابر بشه
3-بعد از یک ساعت خمیر رو ورز بدید تا پفش بخوابه و بعد سطح کار رو آردپاشی کنید و با وردنه خمیررو باز کنید و روی خمیر ۳۰ گرم کره نرم شده بزنید و به شکل دلخواه خمیر رو حالت بدید
4-و بعد داخل قالبی که کاغذ روغنی انداختید و چرب کردید قراربدید و دوباره روی خمیر رو بپوشونید و اجازه بدید نیم ساعت استراحت کنه
5-و بعد داخل فری که از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ ب مدت ۲۵ دقیقه قراربدید.
6-در نهایت وقتی نان خنک شد روش پودر قند الک کنید.
سایر نکات
طعم این نان شبیه نان شیرمال هستش .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه