آموزش طرز تهیه نان رول دارچینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵د دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
تخم مرغ 2 عدد
شیر 200 میلی لیتر
کره 100گرم
خمیر مایه فوری 14- گرم
شکر 75 گرم
آرد 450 گرم
مواد میانی
کره نرم 80 گرم
شکر قهوه ا 80 گرم
دارچین 2 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-تخم مرغ ها از یخچال بیرون بذارید تا به دمای محیط برسه .
2-کره ذوب کنید و اجازه بدین خنک بشه .
3-شیر گرم کنید در حدی که گرمای شیر انگشت شما نسوزونه و قابل تحمل باشه ( حدود سی و هفت درجه )
4-نصف شیر در یک ظرف غیر فلزی بریزید یک قاشق از شکر ذکر شده در دستور اضافه کنین هم بزنید ، خمیر مایه افروده یکدور هم بزنید و روی اون بپوشونید تا عمل بیاد .
5-آرد الک شده تو ظرف گودی ریخته وسطش گود کنید .
6-در ظرف دیگری مابقی شیر +شکر +تخم مرغ ها خوب با مفتول بزنین تا یکدست بشه . این مواد به مرکز ارد بریزید . یکم زیر و رو کنید .
7-خمیر مایه عمل اومده ریخته و با قاشق چوبی مخلوط کنید . کره را کم کم اضافه کنید . اگر مواد خیلی شل بود از آرد اضافی کم کم اضافه کنید و شروع کنید به ورز دادن وقتی خوب منسجم شد حدود پنج دقیقه ورز بدین .
8-خمیر در ظرف تمییزی گذاشته روی آن بپوشونید و اجازه بدین تا عمل بیاد . (یک الی دو ساعت)
9-بعد عمل اومدن پف خمیر با مشت بگیرید و یک دور ورز بدین.
10مواد میانی مخلوط کنید تا خمیری بشه
11-من خمیر دو چونه بزرگ کردم ،هر شونه به شکل مستطیل بیست در سی باز کردم و از مواد میانی روشون گذاشتم و خوب و یکدست پخش کردم . هردو خمیر از طول رول کردم . و با چاقوی تیز اره ای ای به ضخامت ۲ سانت برش زدم .
12-در قالب مافین که از قبل چرب کرده بودم گذاشتم . میتونید در سینی فر چرب شده با فاصله هم بچینید . تفاونی نداره جز اینکه وقتی تو قالب مافین میزارین مثل عکس پف می کنه و وقتی تو سینی میچینید خمیر پهن تر میشه .
۱۳
13-روی خمیر ها با حوله تمیز پوشونده و نیم ساعت دیگه استراحت دادم
14-در فر از قبل گرم شده حدود بیست الی بیست و پنج دقیقه با حرارت صد و هشتاد درجه پختم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه