آموزش طرز تهیه نان پنجیک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1/4 پیمانه
آرد 400 گرم
روغن مایع 1/4 پیمانه
مایه خمیر 2 قاشق چای خوری
آب یا شیر ولرم 1/2 پیمانه
مواد لازم برای کرم
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
شکر 1/2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
آرد 2 قاشق غذا خوری
کره 2 قاشق مربا خوری
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا مایه خمیر را با شکر مخلوط کرده و آب ولرم یا شیر ولرم روش میریزیم و سرش رو میبندیم ۱۰دقیقه میگذاریم تا پف کنه. باید داغی آب یا شیر طوری باشه که اگه انگشت زدیم انگشتو داغ کنه ولی نسوزونه.
2-روغن و شکر و تخم مرغ را اضافه کرده و هم میزنیم و بعد مایه خمیر رسیده را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
3آرد ها را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع بشه و شروع به ورز دادن میکنیم.ابتدا خمیر چسبناکه ولی آنقدر ورز میدهیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد
4-روی خمیر را پوشانده و درجای گرم به مدت دو ساعت استراحت میدهیم.بعد از استراحت پف خمیر را میگیریم و به چونه های مساوی تقسیم میکنیم.
5-دوباره یک ربع استراحت میدهیم و درفر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰دقیقه میپزیم.
۶
6-برای تهیه کرم زعفرانی ابتدا شیر و آرد را با هم مخلوط میکنیم و روی شعله ملایم قرار میدهیم شکر و بعد تخم مرغ و زعفران را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.
7-بعد از روی حرارت بردارید و وانیل و کره رو بهش اضافه کنید و بگذارید خنک بشه.
8-نون ها روهم برش میزنیم وکرم زعفرانی میریزیم و روش رو با پودر قند یا پودر پسته تزیین می کنیم.
9-این نون برای کسانی که پیراشکی دوست دارن ولی بخاطر روغن و چربی که داره نمیتونن بخورن عالیه علی الخصوص ورزشکارا. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.نوش جان.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه