آموزش طرز تهیه خمیر تارت فرانسوی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
آرد 300 گرم
روغن زیتون 1/2 پیمانه
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
نمک به مقدار لازم
آویشن تازه کمی
آب 1/2 پیمانه
طرز تهیه
1-در یک کاسه بزرگ، تمام آرد، نمک، آویشن و روغن زیتون را مخلوط کنید.
2-خمیر را به خوبی ورز دهید تا کاملا یک دست شود.
3-زرده تخم مرغ و آب را اضافه کنید.
4-برای آنکه خمیر کش نیاید و در نهایت کراست تارت سفت نشود بهتر است زیاد آن را ورز ندهید.
5-خمیر را ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
6-پس از این زمان خمیر را در قالب تارت با ضخامت کم پهن کرده و در مواد لازم برای تارت مورد نظر را روی آن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سلسیوس قرار دهید.
سایر نکات
این خمیر بهدلیل داشتن کمی آویشن عطر خوبی دارد و کاملا مناسب پیش غذا و یا یک وعده غذای سبک است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه