آموزش طرز تهیه نان گندم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
آرد گندم (سبوس دار) 5 فنجان
آرد گلوتن 1/3 فنجان
خمیر مایه 1/4 قاشق چای خوری
آب (آب گرم) 2.5 فنجان
نمک 1 قاشق چای خوری
روغن 1/3 فنجان
عسل 1/3 فنجان
آبلیمو 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه
۳-1 فنجان آرد گندم، آرد گلوتن و خمیر مایه را با یکدیگر مخلوط کنید تا یک خمیر به دست آید سپس آب را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه آن ها را مخلوط کنید و روی آن را به مدت ۱۰ دقیقه ببندید و کنار بگذارید.
2-سپس نمک، روغن، عسل یا شکر و آبلیمو را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مخلوط کنید. باقیمانده آرد گندم آرد را اضافه کرده و به مدت ۶-۱۰ دقیقه مخلوط کنید تا اینکه خمیر خیلی نرمی بدست آید.
3-فر را به مدت یک دقیقه گرم کنید و خاموش کنید. خمیر را روی سطح چرب بچرخانید و تقسیم کنید و آن ها را به شکل قرص نان در بیاورید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فضای گرم فر قرار دهید تا خمیر حجیم شود.
4-سپس دوباره فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) به مدت ۳۰ دقیقه روشن کنید.
5-پس از پخت، نان را از داخل فر بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه