آموزش طرز تهیه لپیجا (نان بوسنی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
مخمر نان 21 گرم
آرد 2.5 فنجان
نمک 1 قاشق چای خوری
شیر گرم 2 قاشق غذا خوری
آب گرم 1 فنجان
شکر 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-شیر و آب و شکر و مخمر را باهم مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا مخمر فعال شود.
2-در یک کاسه ی بزرگ ۲ فنجان آرد و نمک را باهم مخلوط کنید و زمانی که مخمر شما فعال شد آن را به مخلوط آرد و نمک اضافه کنید و روی خمیر را بکشید و ۱ ساعت اجازه دهید تا خمیر بیاید و پف کند، جهت جلو گیری از چسبندگی خمیر کمی آرد به آن بپاشید.
3-پس از ۱ ساعت خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز دهید، جهت جلو گیری از چسبندگی خمیر از آرد اضافی استفاده کنید، بعد از اینکه ۵ دقیقه ورز دادید دوباره روی خمیر را بکشید و ۲۵ دقیقه دیگر اجازه دهید تا خمیر پف کند.
4-در این مدت ۲۵ دقیقه فر را روی دمای ۴۰۰ درجه ی فارنهایت یا ۲۰۵ درجه ی سانتی گراد قرار داده و روشن کنید.
5-بعد از اینکه خمیر پف کرد دوباره آن را ورز دهید و به شکل قرص نان در بیاورید سپس کف ظرف مورد نظر را کمی چرب کنید و خمیر نان را به مدت ۱۵ دقیقه در درون فر قرار دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه