آموزش طرز تهیه نان پیده (ترکیه) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۷۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
آب گرم یا ( 1/2 شیر+1/2آب) 1 فنجان
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
خمیر مایه 1/2 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
آرد سبوسدار 3 فنجان
نمک 1 قاشق چای خوری
مواد برای رومال:
تخم مرغ (زرده) 1 عدد
سیاه دانه (کنجد) به مقدار لازم
طرز تهیه
1-خمیر مایه رو در آب ولرم حدود ۵ دقیقه قرار داده تا عمل کند.
2-سپس نمک و شکر و روغن زیتون رو بهش اضافه و مخلوط می کنیم.
3-بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد.
4-خمیر رو به صورت توپی در میاریم روشو می پوشونیم تا ۱ ساعت وربیاد.
5-کف یک سینی فر رو کاغذ روغنی می کشیم و خمیر رو به ضخامت ۱ سانت پهن می کنیم. بهتره خمیر رو در این حالت هم کمی استراحت بدیم.
6-روی خمیر رو با انگشت کمی شکل میدیم( مثل نون بربری)
7-برای رومال زرده تخم مرغ رو هم می زنیم و با برس روی نان می مالیم. و سیاه دونه و کنجد روی اون میپاشیم.
8نان رو ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ درجه می پزیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه