آموزش طرز تهیه نان زنجبیلی(نان نروژی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 30نفر
شکر 1 قاشق چای خوری
شیر 1/2 پیمانه
خمیر مایه خشک فوری 1 قاشق غذا خوری
روغن مایع 1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
ماست 1/2 پیمانه
نمک 1 قاشق چای خوری
زنجبیل 1 قاشق چای خوری
آرد 470 گرم
کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه
1-مواد لازم برای ۳۰ عدد نان زنجبیلی(نان نروژی) کوچک می باشد.
2-همه ی مواد را مخلوط کرده و ۸ دقیقه ورز میدهیم و بعد با ۱ قاشق مرباخوری روغن مایع روی خمیر را چرب کرده و میگذاریم تا ۴۵ دقیقه استراحت کند.
3-بعد از ان وقتی خمیر پف کرده هم میزنیم تا پفش بخوابد.
4-بعد خمیر را با چانه های ۳۰ گرمی گلوله کرده در کف سینی چرب شده چیده و با زرده تخم مرغ رومال کرده و به مدت ۲۰ دقیقه و ۱۷۵ درجه سانتی گراد در فر قرار میدهیم .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه