آموزش طرز تهیه نان روغنی (ناوساجی ) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 50 نفر
آرد 5 کیلوگرم
شکر 700 گرم
شیر 2 لیتر
آب 1 لیتر
روغن 2 لیوان
خمیر مایه 2 چونه
تخم مرغ 4 عدد
جوش شیرین 2 قاشق مربا خوری
زردچوبه 3 قاشق مربا خوری
نمک 2 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا شیر و شکر و آب و روغن را در ظرفی مناسب بریزید و خوب هم بزنید
2-سپس خمیر مایع را به موادتون اضافه کنید و بعدش نمک و زردچوبه و جوش شیرین را اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید
3-حالا تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب ورز دهید
4-آرد را مرحله به مرحله اضافه کنید تا زمانی که خمیری مانند نانوایی ها به دست بیاید خمیر این نان نه باید زیاد شل باشه نه سفت
5-حالا از موادتون به اندازه یک تخم مرغ بردارید و گلوله کنید و داخل سینی بچینید تا تمام شود
6-سپس یکی یکی از گلوله های تخم مرغی بردارید و روی سطح صافی با وردنه به شکل دایره نازکی در بیاورید
7-داخل تابه روغن بریزید تا داغ شود سپس به آرامی خمیر پهن شده را بردارید و داخل تابه سرخ کنید سپس انرا برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود,
8-بقیه گلوله های تخم مرغی نیز به همین روش ادامه دهید تا تمام شود
سایر نکات
این نان شیرین خوشمزه مخصوص صبحانه است و با ماست یا پنیر خورده میشه.
خمیر مایع هم میتونید از نانوایی ها تهیه کنید.
با این مقدار میتونید 50 عدد نان روغنی تهیه کنید امیدوارم شما هم درست کنید و لذت ببرید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه