آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان رول توت فرنگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان رول توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۸۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

پودر خمیر مایه 1.5 قاشق چای خوری
کره 50 گرم
شیر 1/2 پیمانه
آب 1/3 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شکر 3 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
آرد 2/3 پیمانه
وانیل‏ 1 قاشق چای خوری
مارمالاد توت فرنگی به مقدار لازم
گردو خردشده به مقدار لازم
تخم مرغ (زرده) (برای رومال) 1 عدد
مغز آجیل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا آب و شیر را با مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا کره آب شود. کمی صبر کنید تا مخلوط ولرم شود، سپس آن را داخل کاسه مناسبی بریزید.

2-حالا باید تخم مرغ، شکر، وانیل و پودر خمیر مایه را اضافه کنید و هم بزنید. در انتها آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نان حاصل شود. خمیر را کمی ورز دهید، سپس روی آن سلفون بکشید و به مدت ۲ ساعت در جای گرم بگذارید تا حجمش دو برابر شود.

3-بعد از زمان ذکرشده، روی میز کار کمی آرد بریزید، سپس خمیر را روی آن باز کنید. حالا باید گردوی خردشده و مارمالاد توت فرنگی را روی آن پخش کنید تا یک لایه نازک روی خمیر تشکیل شود. خمیر را به آرامی لوله کنید.

4-قالب لوف مستطیل شکلی را کمی چرب کنید، سپس رول را داخل آن قرار دهید. روی قالب را بپوشانید و دوباره به مدت ۱ ساعت به خمیر استراحت دهید تا ور بیاید، سپس با قلم مو روی آن زرده تخم مرغ بمالید. در انتها مقداری مغز دلخواه مانند مغزگردو، پسته، بادام و … روی رول بریزید.

5-قالب را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر که از ۳۰-۲۰ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید تا نان بپزد و آماده شود، سپس قالب را از فر خارج کنید. وقتی کمی خنک شد، نان را از قالب درآورید و بگذارید کاملا خنک شود، سپس آن را برش بزنید و سرو کنید.
طرز تهیه نان رول توت فرنگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی