آموزش طرز تهیه نان شکلات صبحانه و موز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۶۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
موز بزرگ 3 عدد
شکلات صبحانه 1/2 پیمانه
آرد 2.5 پیمانه
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 2/3 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه
شکر سفید 1/2 پیمانه
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. موزها را با پوست به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پوستشان سیاه شود، سپس آن ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا سرد شوند. موزهای خنک را پوست بگیرید و در سبدی قرار دهید تا آب اضافیشان خارج شود، سپس آنها را با چنگال له کنید و كنار بگذارید.
2-براي تهيه مايه نان، در ظرفی آرد، جوششیرین و نمك را با هم مخلوط کرده و الك کنید. در ظرف ديگري روغن، شكرها، تخممرغها و وانيل را با همزن برقی خوب هم بزنید. مخلوط آرد را بهآرامی به مخلوط تخممرغ اضافه کرده و با همزن دستی مواد را خوب هم بزنید تا مایه نان آماده شود.
3-قالب را با روغن چرب کنید. کمی آرد هم داخل آن بریزید. حالا نیمی از مخلوط را داخل آن بریزید و خوب پخش کنید. توجه داشته باشید که مایه این نان سفت است.
4-شکلات صبحانه را در قیف کیسهای یا کیسه فریزر بریزید و سر آن را با قیچی برش بزنید. نیمی از آن را بهصورت زیگزاگ روی مواد بریزید. نیمی از موزهای لهشده را هم بهصورت زیگزاگ روی مواد بریزید. حالا بقیه مخلوط را روی مواد بریزید و پخش کنید. بقیه شکلات و موز را هم بهصورت زیگزاگ روی مواد بریزید.
5-قالب را به مدت ۶۵-۶۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان بپزد، سپس از فر درآورده و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا نان در قالب خنک شود. نان را از قالب جدا کرده و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه