آموزش طرز تهیه نان ارده و گردو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
آرد 500 گرم
کره نرم شده 50 گرم
شیر ولرم 1 پیمانه
شکر 800 گرم
تخم مرغ 1 عدد
خمیر مایه 1.5 قاشق غذا خوری
پودر قند (برای تزئین) به مقدار لازم
مواد میانی :
ارده 3 قاشق غذا خوری
کره نرم شده 50 گرم
شکر 1/2 پیمانه
گردو خردشده 1/2 پیمانه
طرز تهیه
1-ابتدا خمیرمایه و یک ق غ شکر رو داخل یک پیمانه شیر ولرم میریزیم و روش رو با پارچه میپوشونیم و ۱۰ دقیقه صبر میکنیم تا خمیر مایه عمل بیاد .
2-بعد از ۱۰ دقیقه داخل یک ظرف تخم مرغ و شکر و کره نرم شده رو باهم مخلوط کنید و بعد بهش خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کنید و هم بزنید.
3-و بعد بهش ۵۰۰ گرم آرد رو که الک کردید اضافه کنید و هم بزنید باید تا جایی آرد اضافه بشه که دیگه به دست نچسبه و بعد خمیر رو خوب ورز بدید تا کاملا نرم بشه
4-و بعد روش رو بپوشونید و اجازه بدید خمیر یک ساعت در دمای محیط استراحت کنه تا حجمش دوبرابر بشه . بعد از یک ساعت خمیر رو خوب ورز بدید تا پفش بخوابه .
5-و بعد با وردنه خمیر رو باز کنید و از مواد میانی(مخلوط ارده و شکر و کره نرم شده و گردوی خرد شده) روش بریزید و هرمدلی که دوست دارین خمیر رو بپیچید .
6-و بعد داخل فری که از قبل گرم کردین با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار بدید و وقتی نان کاملا خنک شد روش پودر قند الک کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه