آموزش طرز تهیه سس سزار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 1نفر
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) 1/2 پیمانه
روغن زیتون 1 فنجان
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
آب لیمو 1/4 فنجان
سیر له شده 2 حبه
سس خردل 2 قاشق چای خوری
سس مایونز 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز، ۲ قاشق چایخوری سس خردل، ۲ حبه سیر له شده، ¼ فنجان آب لیمو، ½ قاشق چایخوری نمک و ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده را داخل غذا ساز یا مخلوط کن بریزید. ( سیر له شده و آب لیمو را مستقیم داخل آن بریزید
2-مواد را خوب مخلوط کنید. در حالی که غذا ساز هنوز روشن است، خیلی آرام ۱ فنجان روغن زیتون را داخل آن بریزید و مخلوط کردن را تا زمانی که سس تان غلیظ و خامه ای شود ادامه دهید.
3-سپس پنیر پارمسان را اضافه کنید و کمی دیگر مخلوط کنید. سس تان آماده است!
3-برای انواع سالادها به خصوص سالاد سزار کاربرد دارد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه