آموزش طرز تهیه چای رزماری و پرتقال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
عسل 2 قاشق سوپ خوری
رزماری تازه 2 شاخه
پوست پرتقال 4 تکه
میخک 4 عدد
آب جوش 4 پیمانه
طرز تهیه
1-رزماری، پوست پرتقال و میخک را در یک قوری بزرگ یا پارچ نسوز بریزید. روی آنها آب جوش بریزید و برای ۵ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد
2-عسل را بین فنجانها تقسیم کنید؛ چای را روی آن بریزید
3-برای سرو، یک خلال پوست پرتقال و یک شاخه رزماری اضافی به هر فنجان اضافه کنید .
4-اگر دوست داشتید میتوانید در هر فنجان یک گل میخک نیز بیندازید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه