آموزش طرز تهیه نان ماهی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
گوشت ماهی یا بچه ماهی 1 لیوان
پیاز بزرگ 2 عدد
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم
آرد 1 لیوان
آب 1/2 لیوان
روغن 1/3 لیوان
مایه خمیر 2 قاشق چای خوری
زعفران به مقدار لازم
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-بچه ماهی یا گوشت ماهی (خورد شده بدون خار ) رو شسته و خشک می کنیم پیاز خورد شده و اودیه و کمی نمک به ماهی اضافه می کنیم خوب مخلوط می کنیم تا ادویه کامل پخش بشه
2-مایه خمیر و زعفران رو به آب گرم (نه داغ ) اضافه کرده خوب حل می کنیم چند دقیقه استراحت می دیم آرد و بکین پودر و کمی جوش شیرین وروغن رو به آب اضافه می کنیم ده دقیقه ورز بدین خمیر لطیفی بدست میاد میزاریم استراحت کنه تا حجم دو برابر بشه .
3-مواد ماهی رو اضافه می کنیم مخلوطش که خوب کردیم خمیر شل و چسبنده میشه کمی آرد بهش اضافه کنید تا دوباره لطیف بشه خوب مواد رو مخلوط کنید /بازم خمیر رو استراحت بدین تا دوباره پف کنه
4-حالا می تونید داخل تنور یا فر یا ماکرو فر ویا حتی زیر ذغال پختش کنید
5-کمی مارگارین(مخلوط روغن و آرد ) رو به سینی یا ظرف بزنید مواد رو خوب پهن کنید روش توی فر یا ماکرو فر یا تستر بزارید و یا با یه ورق آلومینیوم روش رو بپوشونید زیر ذغال بزارید تا خوب بپزه
سایر نکات
این نون یه غذای کامله که میشه توی وعده های نهار و شام ازش استفاده کرد وقتی گرم مصرف بشه واقعا لذیذه حتما امتحان کنید واقعا خوش مزه و مقویه و می تونید کمی به مخلوط اویشن هم اضافه کنید ویا دارچین که نون رو خیلی معطر می کنه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه