آموزش طرز تهیه نان اردک با چونه بربری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
چونه بربری 1 عدد
تخم مرغ 4 عدد
شیر 500 گرم
روغن مایع 1 لیوان
نمک 1/2 قاشق چای خوری
خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
آرد1 کیلوگرم
طرز تهیه
1-ابتدا خمیرمایه راباکمی شیرمخلوط کرده ویک ساعتی میگذاریم تابماند. بعدتخم مرغ هارادرظرفی خوب هم میزنیم.
2-سپس نمک وشیر را اضافه میکنیم.وهمچنین خمیر مایه وچونه را افزوده و کم کم به مواد اضافه میکنیم.
3-آرد را یک دفعه اضافه نکنید چون با مواد خوب مخلوط نشده و به صورت گلوله درمی آید. بانوک انگشت خمیر رامخلوط کنیدتاخمیری نرم درست شود.
4-خمیر را یک ساعت کنار بگذاریدتا ور بیایید وخود رابگیرد.
5-مقداری از خمیر رابرداشته و به شکل دایره درمی آوریم. سپس در داخل روغن داغ روی حرارت پخته وسرخ میکنیم تا به رنگ طلایی دربیاییند.
سایر نکات
نکته1:اگر خمیر شل بود کم کم آرد بریزید تا خودش رو بگیره.
نکته2:روغن باید در دمای اتاق باشد.
نکته3:درصورتی که تمایل داشته باشید شکر هم میتونید اضافه کنید.
نکته4:از چونه شیرمال هم میتوانیداستفاده کنیدبه این دلیل که این چونه شیر دارد دراین صورت فقط مرحله5را انجام میدهید وفقط سرخ میکنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه