آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان اردک با چونه بربری

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه نان اردک با چونه بربری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 8 نفر

چونه بربری 1 عدد
تخم مرغ 4 عدد
شیر 500 گرم
روغن مایع 1 لیوان
نمک 1/2 قاشق چای خوری
خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
آرد1 کیلوگرم

طرز تهیه

1-ابتدا خمیرمایه راباکمی شیرمخلوط کرده ویک ساعتی میگذاریم تابماند. بعدتخم مرغ هارادرظرفی خوب هم میزنیم.

2-سپس نمک وشیر را اضافه میکنیم.وهمچنین خمیر مایه وچونه را افزوده و کم کم به مواد اضافه میکنیم.

3-آرد را یک دفعه اضافه نکنید چون با مواد خوب مخلوط نشده و به صورت گلوله درمی آید. بانوک انگشت خمیر رامخلوط کنیدتاخمیری نرم درست شود.

4-خمیر را یک ساعت کنار بگذاریدتا ور بیایید وخود رابگیرد.

5-مقداری از خمیر رابرداشته و به شکل دایره درمی آوریم. سپس در داخل روغن داغ روی حرارت پخته وسرخ میکنیم تا به رنگ طلایی دربیاییند.

سایر نکات

نکته1:اگر خمیر شل بود کم کم آرد بریزید تا خودش رو بگیره.
نکته2:روغن باید در دمای اتاق باشد.
نکته3:درصورتی که تمایل داشته باشید شکر هم میتونید اضافه کنید.
نکته4:از چونه شیرمال هم میتوانیداستفاده کنیدبه این دلیل که این چونه شیر دارد دراین صورت فقط مرحله5را انجام میدهید وفقط سرخ میکنید.
طرز تهیه نان اردک با چونه بربری

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی