آموزش طرز تهیه نان کرنبری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
آرد 500 گرم
مایه خمیر فوری 3 قاشق چای خوری
شکر (برای مایه خمیر) 3 قاشق چای خوری
شیر 250 میلی لیتر
نمک 1/2 قاشق چای خوری
کره 150 گرم
کره بادام زمینی 50 گرم
شکر 150 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل مایع 1 قاشق چای خوری
کرن بری 1 پیمانه
گردو خرد شده 1 پیمانه
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. در ظرفی ۱۰۰ گرم آرد، مایهخمیر، شکر و شیر را با هم مخلوط کرده، ۲۰ دقیقه استراحت دهید. بقیه آرد و نمک را با هم مخلوطکنید و بعد از اینکه مایهخمیر عمل آمد، به مواد اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید، سپس با انگشت وسط خمیر حفرهای ایجاد کنید.
2-در ظرف دیگری کره، شکر، کره بادامزمینی، تخممرغها و وانیل را با هم زن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود. حالا باید مخلوط حاصل را وسط مخلوط آرد بریزید و مواد را خوب هم بزنید. در انتها گردوهای خرد شده و کرنبری را اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا مواد بهطور یکدست با هم مخلوط شوند.
3-قالب مستطیل شکل مناسبی را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید. به مدت ۲ ساعت قالب را درجای گرمی قرار دهید تا خمیر استراحت کند. بعد از زمان ذکرشده، قالب نان را داخل فر به مدت ۹۰ دقیقه قرار دهید. فراموش نکنید که هر نیم ساعت نان را چک کنید.
4-هنگامیکه پخت نان کامل شد، قالب را از فر خارج کرده و روی توری مشبک قرار دهید تا خنک شود. در صورت تمایل میتوانید روی آن مقداری پودر قند الک کنید. حالا میتوانید نان را برش بزنید و سرو کنید.
سایر نکات
کرنبری میوه ای است هم شبیه به آلبالو و هم شبیه به زغال اخته، در صورت در دسترس نبودن کرنبری می توان جایگزین آن از آلبالو یا زغال اخته خشک استفاده کرد.
کرنبری به صورت خشک شده در این نان مورد استفاده قرار می گیرد
کرنبری خشک را می توانید در سوپرمارکت های معتبر بیابید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه