آموزش طرز تهیه سس خردل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۰دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
دانه خردل سفید2 قاشق سوپ خوری
سرکه 2 قاشق چای خوری
آب سرد 2 قاشق چای خوری
شکر 2 قاشق چای خوری
مواد لازم
پودر خردل 2 قاشق سوپ خوری
خامه 4 قاشق سوپ خوری
آبلیمو 1/4 پیمانه
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-برای تهیه سس خردل،همه ی مواد را داخل میکسر بریزید و با هم مخلوط کنید.
2-اجازه دهید این ترکیب حداقل ۱۵ دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.
3-به همین راحتی،سس خردل شما آماده است.میتوانید آن را همراه غذا میل کنید
4-روش دوم: برای تهیه سس خردل با خامه، ابتدا پودر خردل،آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را با هم خوب مخلوط کنید.
5-در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یک دست شود.
سایر نکات
بهتر است قبل از استفاده از این سس، آن را حرارت دهید تا طعم مواد با هم ترکیب شده و خوشمزه تر شود.
بهتر است سس خردل با خامه را هم زمان با تهیه ی غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا 3 روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه