آموزش طرز تهیه سس ورستر شایر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
نمک 1 قاشق چای خوری
سیر (بزرگ) 2 حبه
فیله ماهی (خشک و خرد شده) 1.5 قاشق غذا خوری
ترب سفید (رنده شده) 2 قاشق غذا خوری
آب 1 فنجان
لیمو شیرین (پوست کنده و درشت خرد شده) 1/2 عدد
سرکه 2 فنجان
شربت ذرت 1.5 فنجان
فلفل سبز (بدون هسته و خرد شده) 1 عدد
پیاز (خرد شده) 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 3/4 قاشق چای خوری
میخک (پودر شده) 1/8 قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-روغن زیتون رو توی ماهی تابه بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم گرم میکنیم. پیاز و فلفل سبز رو اضافه کرده حدودا ۳ دقیقه روی حرارت میذاریم تا پیاز نرم بشه.
2-سرکه، شربت ذرت، آب، لیمو، ترب سفید، ماهی، سیر، نمک، فلفل سیاه و میخک رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم به جوش بیاد. سپس حرارت رو کم میکنیم و حدود ۴۰ دقیقه روی حرارت کم میذاریم تا کم کم بجوشه و به ۳ فنجان برسه. تو این مدت هم چند دقیقه یکبار هم میزنیم.
3-سسمون رو تو ظرف مورد نظر (نباید آلومینیومی باشه) میریزیم و روی ظرف رو میپوشونیم و اجاز میدیم سس خنک بشه
سایر نکات
از این مقدار مواد اولیه 3 فنجان سس بدست میاد.
این سس تو یخچال تو ظرف دربسته بمدت 1 هفته قابلیت نگهداری داره.
این سس ایده آل است برای انواع غذاها و خوراک های گوشتی
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه