آموزش طرز تهیه روغن جدا کننده کیک از قالب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲ دقیقه
زمان پخت ۰دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
آرد سفید (یا مخلوط آرد و پودرکاکائو)برای کیکهای تیره 50 گرم
روغن جامد یا کره یا روغن صاف قنادی 50 گرم
روغن مایع 50 گرم
طرز تهیه
1-کره یا روغن جامد و روغن مایع و آرد رو با هم در ظرفی ریخته اول با دور کند همزن هم می زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
2-وقتی مواد با هم مخلوط شدن،با دور تند همزن چند دقیقه میزنیم تا رنگش کمی روشن و حجمشم یه مقدار بیشتر شه.
3-روغن جدا کننده را در شیشه در بسته در یخچال نگهداری کنید مایعی که بدست میاد غلظت اون شبیه ماست خامه ای باید باشه نه سفت تر نه شل تر .
4-اگه این روغن جدا کننده رو با کره درست کردین،داخل ظرف دردار و در فریزر قرار بدید،چون توی یخچال احتمال کپک زدنش هست.
5-از مقدار مواد کمتری هم میتونین استفاده کنین،مثلا از هرکدوم سی گرم.
تصاویر مراحل تهیه روغن جدا کننده کیک از قالب
سایر نکات
از این روغن برای انواع ته دیگ و مافین و کاپ کیک و انواع کیکها توی قالبهای متنوع استفاده کنین.
برای مالیدن روغن هم از برس میشه استفاده کرد و هم از انگشت.
همه جای قالبهای پر زوایا رو با دقت روغن بمالید تا کیک راحت در بیاد و جایی گیر نکنه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه