آموزش طرز تهیه ترشی لبو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
لبو 1 کیلوگرم
سیاه دانه 2 قاشق غذا خوری
تخم گشنیز 1 قاشق غذا خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری
دانه فلفل 5 عدد
رزماری 1 برگ
سرکه 2 لیوان
طرز تهیه
1-لبو را بدون آنکه سر و تهش را بگیرید به مدت ۲ ساعت بپزید. بعد ورق ورق کنید و به دلخواه قالب بزنید.
2-بعد در سرکه به مدت ۲ دقیقه بجوشانید. هنگامی که سرد شد ادویه و رز ماری را اضافه کنید. در صورتی که تمایل داشتید شکر را داخل سرکه بجوشانید.
3-ترشی بعد از یک هفته آماده است و در یخچال باید نگهداری شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه