آموزش طرز تهیه بستنی زمستانه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۰دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
تخم مرغ (سفیده) 4 عدد
پودر شکر 1 پیمانه
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری سرخالی
وانیل 1/3 قاشق چای خوری
آب جوش 5 قاشق غذا خوری
شکلات مذاب به مقدار لازم
نان میکادو گرد به مقدار لازم
طرز تهیه
1-سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد یک ظرف آب روی حرارت قرار بدید تا به جوش بیاد.ظرف سفیده رو روی حرارت قرار بدید و کم کم شکر رو که با هاون کمی ریز کردید به سفیده ها افزوده و جوهر لیمو هم اضافه کنید
2-اینقدر هم بزنید تا شکر در سفیده حل بشه ظرف رو از روی حرارت بردارید.قبل از برداشتن ظرف از روی حرارت ،ژلاتین رو روی ۲ قاشق آب بپاشید و بذارید تا حالت اسفنجی بشه و به صورت بن ماری بذارید تا مایعی شفاف به دست بیاد
3-به ظرف سفیده ها که از روی حرارت برداشتید اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا مرنگ ما خنک بشه.بعد اگر میکادو گرد گرفتید با قاشق یا ماسوره مقداری از مواد رو به صورت مخروط بریزید.
4-اگر هم از اون ورقه های میکادو گرفتید اونو به اندازه های دلخواه (ترجیحا کوچک و با اضلاع حداکثر ۴ سانت )برش بزنید و مرنگ رو روش بریزید و اجازه بدید تا خوب خنک بشه(میتونید توی یخچال بذارید)
5-شکلات رو با مقداری روغن یا کره بذارید ذوب بشه(به صورت بن ماری) و روی مرنگ ها بریزید حالا بستنی ها در یخچاب بگذارید تا شکلات ها فرم بگیره.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه