آموزش طرز تهیه مکعب های آجیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰دقیقه
زمان پخت ۱۲دقیقه
مواد لازم برای 6 1نفر
شربت افراویا شربت ساده ویا شربت عسل 1/4 فنجان
کره آفتابگردان 1/4 فنجان
کشمش یا خرما خرد شده 1/4 فنجان
زردآلو خشک ریز خرد شده 1/2 فنجان
مغز تخمه کدو تنبل 1/4 فنجان
تخمه آفتابگردان (مغز) 1/4 فنجان
بذر کتان 2 قاشق غذا خوری
دانه کنجد 2 قاشق غذا خوری
عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
مغز تخمه ژاپنی 1/4 فنجان
مارمالاد زردآلو 1/4 فنجان
عسل 1/4 فنجان
انواع توت ها 1/4 فنجان
جو پرک شده 1/2 فنجان
برنج برشته 1.5 فنجان
طرز تهیه
1-فررابا حرارت ٣۵٠ درجه فارنایت ویا ١٨٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.قالب را به سایز ٢٢×٢٢ سانت در کف قالب یک کاغذ پوستی پهن وروی آن روغن اسپری کنید.
2-تمام مواد خشک راباهم درظرفی ترکیب کنید. کره آفتابگردان، عسل، شیره افرا، مارمالاد زردآلو و نمک رابا هم در ظرفی بریزید
3-روی حرارت متوسط قرار داده تا بجوش آمده ،از روی حرارت برداشته ووانیل را اضافه کرده وروی مواد خشک بریزید وخوب ترکیب کنید.
4-سپس توی قالب بریزید وروی آن را صاف کنید.در فر به مدت ١٠-١٢ دقیقه قراردهید.
5-پس از کمی سرد شدن به مدت ٣٠ تا ١ ساعت درفریزر قرار داده تا کاملا بسته وسفت شود.
6-سپس به قطعات دلخواه برش بزنید.شما میتوانید به جای هر کدام از دانه ها ، دانه های مورد علاقه خود را قرار دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه