آموزش طرز تهیه پولکی پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰دقیقه
زمان پخت ۱۰دقیقه
مواد لازم برای0 6 نفر
رنده پوست پرتقال 1 عدد
کره ذوب شده 113 گرم
آب پرتقال 1/2 فنجان
آرد 85 گرم
شکر 125 گرم
طرز تهیه
1-فررابا حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ویا ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
2-آرد و شکررا در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید.
3-پوست رنده شده پرتقال و کره ذوب شده را درآب پرتقال بریزید
4-وبه کاسه آرد اضافه کنید
5-و با هم زدن زده تا خوب مخلوط و صاف شود.
۲-6 ساعت دریخچال قرارداده وبعد درکیسه شیرینی با ماسوره کوچک ساده بریزید
7-و روی کاغذ پوستی کمی چرب شده با فاصله ۷تا ۸ سانت بچینید.
8-به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
9-سپس با یک پالت از کاغذ جدا کرده وتا کمی گرم است میتوانید روی استوانه قرار داده و با دست کمی روی آن را حالت دهید.
10سپس گذاشته تا سرد شود.اگر قبل از فرم دادن خشک شده بود می توانید به مدت ۳۰-۶۰ ثانیه در فر قرار داده تا گرم شده و بتوانید حالت دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه