آموزش طرز تهیه قند رژیمی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
کله قند 1 عدد
آب 7 لیوان
زعفران دم کرده قاشق غذا خوری
زنجبیل ،هل،زیره(از هر کدام نصف) قاشق چای خوری
گلاب 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-کله قند را خرد کرده در قابلمه میریزیم اب را نیز اضافه میکنیم
2-شعله را ملایم کرده و میگزاریم تا غلیظ شود
3-گلاب و زعفران و هل و زیره و زنجبیل را اضافه کرده وکمی با این مواد بجوشد
4-یه قاشق چایخوری از مواد را برداشته و در سینی روحی ریخته اگر به سینی (چسبید باید باز هم بجوشد) نچسبید آماده است و باید کل مواد را داخل سینی ریخته و بگذاریم تا سرد شود.
5-وقتی کاملا سرد شد و سفت شد از سینی جدا میشود آنگاه مانند قند آن را خرد میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه