آموزش طرز تهیه آلبالو خشکه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم
آلبالو تازه 1 کیلوگرم
نمک 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-آلبالوها راخوب بشورید و اجازه بدید تا آبش برود نیازی نیست خشک بشود .
2-نمک را با توجه به ذائقه و سلیقه به آلبالوها اضافه کرده وهم بزنید .
3-آلبالوها را داخل سینی ریخته جوری که روی هم قرار نگیرند و در زیر نور آفتاب قرار دهید .
4-بسته به اندازه ی آلبالوها ۴روز تا یک هفته طول میکشد تا آلبالوها خشک شوند.در این مدت روزانه آلبالوها را زیرو رو کنید تا همه ی قسمتهای آن یکدست خشک شوند.
سایر نکات
کیفیت این نوع آلبالوخشکه بسیار عالی است و کم از آلبالو خشکه های بازاری نیست و چه بسا لذیذتر چون نوع آلبالو و نمک و شوری آن مطابق سلیقه شماست .
امیدوارم امتحان کنید و لذت ببرید .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه