آموزش طرز تهیه اسکمو خانگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
آلبالو خشک 1 لیوان
آلو خشک 1/2 لیوان
نمک 1/2 قاشق غذا خوری
گلپر 1/2 قاشق غذا خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-اول آلبالو و آلو خشک ها رو با آب ولرم میزاریم خیس بخوره به مدت ۱ الی ۲ ساعت تا کمی باز و تمیز بشن.
2-بعد داخل قابلمه کوچکی ریخته به اندازه ای که آب فقط روی آلو ها باشه آب میریزیم و بعد نمک و گلپر و شکر و میزاریم کمی جوش بخوره تا جایی که کمی له بشن.
3-بعد از حاضر شدن میزاریم کمی خنک بشن و داخل لیوان مورد نظرمون میریزیم و داخلش قاشق یا چوب بستنی میزاریم و بعد بمدت یکروز داخل فریزر موندن حاضر میشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه