آموزش طرز تهیه شکلات پشمکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۱۰دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
شکلات تخته ای 250 گرم
پشمک به مقدار لازم
روغن مایع 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا شکلات تخته ای سفید یا قهوه ای رو به صورت بن ماری(روی بخار آب) ذوب میکنیم.و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم تا روان شه.
2-قالب های سیلیکونی در طرح های مختلف میاریم.و با فرچه داخل هر دونه قالب رو به شکلات آغشته میکنیم. کف و اطراف قالب رو.به صورتی که داخل خالی باشه ولی اطراف کاملا شکلاتی باشه و جایی بی شکلات نمونه
3-قالب هارو داخل فریزر به مدت ۵ دقیقه قرار میدیم تا شکلات کاملا سفت بشه
4-اگر دیدید جایی بدون شکلات مونده بازم اونجا رو با فرچه به شکلات آغشته میکنیم.چون موقع جدا کردن ممکنه بشکنه.
5-قالب رو از فریزر بیرون میاریم و داخلش رو با پشمک پر میکنیم و با انگشت فشار میدیم تا سفت و منسجم شه. مقداری از فضای قالب هامون باز بمونه تا برای ریختن شکلات اذیت نکنه
6-حالا از همون شکلاتی که روی بخار آب مونده باقاشق روی پشمک هامون میریزیم و با پشت قاشق یا لیسک صاف میکنیم. به طوری که مطمئن شیم کاملا چسبیده.و درزی وجود نداره
7-بازم داخل فریزر قرار میدیم و بعد از ۵ دقیقه خارج میکنیم و به آرامی اونارو از قالب جدا میکنیم.
سایر نکات
میتونید از شکلات سفید استفاده کنید و یا برای رنگی شدن شکلات پشمکی هاتون از رنگ خوراکی به شکلات هاتون اضافه کنید و خوشگلترش کنید.
موفق باشید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه