آموزش طرز تهیه ماهی سالمون گریل شده عسل و زنجبیل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 3نفر
پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
سویا سس 1/3 پیمانه
آب پرتقال 1/3 پیمانه
عسل 1/4 پیمانه
پیاز خردشده 1 عدد
فیله سالمون (معادل 800 گرم) 1 عدد
طرز تهیه
1-در یک ظرف، زنجبیل، سیر، سویا سس، آب پرتقال، عسل و پیاز را خوب مخلوط کنید.ماهی را درون مواد قرار داده و خوب در ظرف را ببندید. اجازه دهید ۲ الی ۳ ساعت ماهی در مواد باشد تا به خوبی طعم دار شود.
2-گریل را خوب گرم کنید، ماهی را از مواد درآورده، خوب تکان دهید تا مواد اضافی از روی آن بریزد.برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه ( بستگی به ضخامت ماهی دارد ) ماهی را کباب کنید.
3-این ماهی را می توانید کباب، بخارپز یا گریل کرده و یا در فر قرار دهید.
4-همچنین می توانید از پوره سیب زمینی یا سبزیجات برای کنار ماهیتون استفاده کنید.
سایر نکات
ماهی سالمون خیلی سریع می پزد و اگر بیشتر از زمان مورد نیاز روی حرارت باشد گوشت آن سفت می شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه