آموزش طرز تهیه ماکارونی پیتزایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
شاید ایتالیاییها اولین کسانی باشند که ماکارونی را به سفرهشان آوردند، اما ایرانیها برای آماده کردن ماکارونی، راه و رسم خودشان را در پیش گرفتند و با کم و اضافه کردن مواد لازم آن و شیوه پختنش، غذایی متفاوت از آن ساختند. ما در این مطلب، طرز تهیه نوعی اسپاگتی نیمه ایرانی-ایتالیایی را به شما آموزش میدهیم. ماکارونی پیتزایی این بار در فر پخته میشود و در صورت تمایل، میتوانید به آن قارچ یا لوبیا هم اضافه کنید.
مواد لازم:
ماکارونی رشتهای: یک بسته 500 گرمی
گوشت چرخشده گوساله: ۲۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
گوجه خرد شده: دو عدد
رب گوجه فرنگی: سه قاشق غذاخوری پر
پودر آویشن: یک قاشق مربا خوری
پودر فلفل قرمز: یک قاشق چایخوری
نمک: مقداری
روغن: مقداری
سیر: یک حبه
جعفری تازه: مقداری برای تزیین
پنیر پیتزا:۱۸۰ گرم
طرز تهیه
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
در همین فاصله گوجه فرنگیها را مکعبی خرد کنید و پیاز را با کمی روغن روی اجاق بگذارید تا سبک شده و کمی تغییر رنگ دهد.
سپس یک حبه سیر له شده را به پیاز اضافه کنید و کمی بعد گوشت چرخ شده را در تابه بریزید.
وقتی که گوشت را تفت دادید، گوجه فرنگیهای مکعبی و آویشن را اضافه کنید. پس از جمع شدن آب گوجهفرنگیها، رب را اضافه کرده و وقتی همه مواد به خوبی تفت خوردند، نصف فنجان آب در آنها بریزید.
آب را با کمی نمک و یک قاشق روغن به جوش بیاورید و ماکارونیها را برای آبکش کردن در آن بریزید. پس از پختن ماکارونیها، آنها را در آبکش بریزید و رویشان کمی آب سرد بگیرید تا به هم نچسبند.
در همان ظرفی که میخواهید ماکارونی را سرو کنید، کمی روغن بریزید. اگر ظرفتان نچسب باشد، میتوانید بعد از پخت ماکارونی را از آن خارج کنید اما سرو کردن این غذا در همان ظرف پخت هم ایرادی ندارد.
ماکارونیها را در ظرف بریزید. بینشان را باز کنید و مایه ماکارونی که درست کردهاید را به شکلی روی آنها بریزید که کف و اطراف ظرف ماکارونی خشک باقی بماند.
سپس روی همه آنها را با یک لایه کامل پنیر پیتزا بپوشانید. روی ظرف را با فویل پوشانده و برای نیم ساعت در فر قرار دهید. بعد از نیم ساعت فویل را بردارید و شعله بالا را روشن کنید تا روی پنیرها طلایی شود. ماکارونی پیتزایی شما آماده است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه