آموزش طرز تهیه پوره سیب و برنج(زیر 10 ماهگی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
شیر خشک 1/4 فنجان
برنج خرده خام خیس کرده 25 گرم
سیب زرد بزرگ 1 عدد
طرز تهیه
1-سیب را پوست کنده دانه های آن را بگیرید وبه صورت نازک ، ورقه ورقه کنیدوبه همراه خرده برنج و شیر در ظرف شیر جوش بریزید و آنرا روی حرارت قرار دهید و بگذارید تامخلوط به جوش بیاید
2-سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید مواد به مدت ۱۰تا۱۲ دقیقه یا تا زمانی که برنج و سیب کاملا نرم شوند، به آرامی بجوشند.
3-در این بین گاه گاهی مخلوط را با یک قاشق چوبی هم بزنید.مخلوط سیب و برنج را در دستگاه غذا ساز بریزید تا کاملا به صورت پوره ای نرم و یک دست در آید .
4-مقدار کمی از پوره را در کاسه ریخته و پیش از خوراندن به کودک ،حتما درجه حرارت آن را امتحان کنید .
5-باقیمانده پوره را در ظرف در بسته ریخته و آنر ا بلافاصله در یخچال قرار دهید. وحداکثر تا ۲۴ ساعت به مصرف برسانید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه