آموزش طرز تهیه ساندویچ هات داگ به شکل مارپیچ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
تخم مرغ (زرده) به مقدار لازم
روغن 2 قاشق غذا خوری
سوسیس 10 عدد
آب 1 لیوان
نمک1 قاشق چای خوری
شکر قاشق چای خوری خمیر مایه (پودر فوری) 3 قاشق غذا خوری
آرد (مخصوص نان) 3 لیوان
پنیر پیتزا به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا آرد را ۲بار الك كنید .پودر مخمر و شكر را مخلوط كرده و چند قاشق آب به آن بیفزایید تا حالت كرم مانند پیدا كند.سپس وسط آرد را گود کنید ، و مواد را داخل گودی بریزید و مخلوط کنید و بعد یک لیوان آب ولرم ، نمک و روغن مایع را نیز اضافه کنید.
2-مواد را مخلوط کرده و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، داخل ظرفی را كاملا چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی ظرف را با پارچه نازك و مرطوب بپوشانید و در محل گرمی به مدت نیم ساعت دقیقه قرار دهید تا حجم خمیر ۲برابرشود.
3-خمیر آماده را به ۱۰ قسمت نقسیم کنید ، دست تان را مرطوب کنید و هر خمیر را روی سطح آردپاشی شده رول كرده و به طول ۳۰ سانتیمتر بکشید سپس هر خمیر را به شكل مار دور یك عدد سوسیس آغشته به زرده تخم مرغ و روغن بپیچید به طوری كه سر مار پهن تر و دم مار باریک تر باشد
4-روی صورت مار برشی بعنوان دهان ایجاد کنید و تکه ای فلفل دلمه ای قرمز قرار دهید ، برای چشم ها نیز از سیاه دانه ، فلفل سیاه و … استفاده کنید ، زرده تخم مرغ را با چنگال بزنید سپس با قلمو سطح بدن مار را کامل زرده بمالید ، مقداری پنیر پیتزا نیز روی پشت مارها رنده کنید.
5-در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و مارها را با فاصله روی سینی بچینید طوری كه سر مار باید بالا باشد سپس، سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۲۰دقیقه تا نیم ساعت قرار دهید.
سایر نکات
1)به جای پنیر پیتزا میتوانید از كنجد یا سیاه دانه هم استفاده كنید.
2)در صورت تمایل ابتدا سوسیس را سرخ كرده و بعد نان را رویش بپیچید.
3)بهتر است این ساندویچ را با سس فلفل یا خردل سرو كنید.
4)اگر دوست دارید ساندویچ شما نرم و لطیف شود یك ظرف آب هم داخل فر قرار دهید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه