آموزش طرز تهیه شیرینی اسبی با سورپرایز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 5 نفر
رنگ خوراکی به مقدار لازم
اسمارتیز به مقدار لازم
پودر قند برای چسبندگی 1/2 لیوان
شیر 2 قاشق چای خوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
آرد 5 لیوان
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
عصاره بادام 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 2 عدد
کرم تارتار 1 قاشق چای خوری
روغن گیاهی 1 لیوان
کره 1 لیوان
پودر قند 1 لیوان
شکر 1 لیوان
طرز تهیه
1-ساختن مایع اصلی خامه ، شکر ، پودر قند را با کره مخلوط کنید. تخم مرغ هارا اضافه کنید و همچنین روغن گیاهی را باهم مخلوط میکنید
2-آرد ,کرم تاتار, نمک , جوش شیرین , بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده به مایع مواد اضافه می کنیم و با همزن مخلوط می کنیم . عصاره بادام را اضافه میکنیم .
3-مایع به دست آمده را به شش قسمت به صورت توپ در بیاورید که یکی از آنها باید از بقیه کوچکتر باشد
4-رنک غذاها را به توپهای خمیر اضافه میکنیم و تا جای که رنک به خورد مواد برود ورز می دهیم.
5-از یک ظرف مستطیلی استفاده میکنیم و پلاستیک را داخل ظرف قرار می دهیم .
6-خمیرههای رنگ شده را در ظرف قرار میدهیم و با مالش آنها را یکی پس از دیگری صاف میکنیم .(رنگ سیاه باید اول گذاشته شود)
7-مایه را با پلاستیک بسته و به مدت چهار ساعت یا یک شب در فریزر قرار میدهیم
8-مکعب بدست امده را از پلاستیک بیرون آورده و به صورت باریک برش می دهیم .
9-مایع برش خرده را بر روی کاغذ فر قرار داده و در فر به مدت ۱۲ دقیقه با ۳۵۰ درجه فارنهایت می پزیم .
10بعد از ۱۲ دقیقه ظرف را از فر بیرون کشیده و سریع قالب خود را در کیک فرو ببرید و اشکالی که می خواهد را درست کنید .
11-برش با قالب
12-اگر مثل نمونه میخواهید درست کنید باید جای برای قرار دادن اسمارتیز بگذارید .
13-برای چسباندن کیکهای برش خورده باید پودر قند را با شیر مخلوط کرده و با این کار یک مایع چسبناک تولید می شود. و داخل یک کیسه فریزر کرده و نوک انرا برش میدهیم .
14-ایجاد جا برای اسمارتیز
15-بر روی لبه شکل خود مایع جسبناک را می ریزید . و بعد اسمارتیز و تکه دیگر شکل را با مایع چسبناک می چسبانیم
16-لایه چسب زده برای گذاشتن لایه ۲
17گذاشتن لایه ۲
18-قرار دادن اسمارتیز
19-قرار دادن لایه آخر
20نمونه ها
21-چه سورپرایز خوبی می شه برای فرزند شما
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه