آموزش طرز تهیه خوراک دال عدس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 2نفر
دال عدس (دال عدس همان عدس قرمز است) 1/4 پیمانه
پیاز کوچک 1 عدد
گشنیز (خشک) 1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه 1/4 قاشق چای خوری
آب 1/2 پیمانه
سیب زمینی 1.5 پیمانه
هویج 75 گرم
کلم برگ 75 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1-ابتدا دال عدس را با آب سرد شسته و دانههای سیاه آن راجدا كرده و دور بریزید به طوری كه تنها عدس های قرمز برای شما باقی بمانند.
2-پیاز را نگینی خرد كرده و آن را به همراه دال عدس، رب گوجه فرنگی،زردچوبه، گشنیزخشك و آب در یك قابلمه كوچك بریزید.
3-مخلوط را به جوش آورید، سپس درب ظرف را گذاشته و مواد را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
4-سیبزمینی، هویج و كلم را نگینی خرد كرده و به دال عدس اضافه كنید و آنها را كاملاً با هم مخلوط كنید. بگذارید خوراك به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزند.مخلوط پخته شده را له كرده و یا آن را در مخلوط كن میكس كنید.
سایر نکات
این خوراك غذای بسیار مناسب و مقوی برای كودكان است
اگر دوست دارید مقداری شكر هم به خوراك اضافه كنید
اگر از رژیم غذایی خاصی پیروی نمیكنید بهتر است مواد را اول با كره تفت دهید و بعد بپزید
پوره كردن این غذا اختیاری است اما اگر دوست دارید خوراكتان زیباتر و خوشمزه تر شود بهتر است نیمی از خوراك را پوره كرده و نیمی دیگر را به صورت معمولی نگه دارید و بعد هردو را با هم مخلوط كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه