آموزش طرز تهیه دوپیازه آلو(سیب زمینی)شیرازی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
سیب زمینی بزرگ 1 عدد
پیاز درشت 1 عدد
طرز تهیه
1-آب را بذارین جوش بیاد و سیب زمینی را مکعبی خرد کنید و به آب در حال جوش اضافه کنید تا کمی بپزه اما نه که نرم و له بشه (این روش زمان پخت کمتری می بره)
2-بعد پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید بهش زردچوبه نمک فلفل و رب را اضافه کنید و تفت بدین.
3-سیب زمینی مکعب شده را اضافه کنید و هم بزنید . اگه لازم بود کمی هم آب جوش بهش اضافه کنید . بعد از ۱۰ دقیقه دو پیازه شما آماده است.
4-البته دربعضی از روش پخت ها سیب زمینی راله میکنند.
5-پیاز این غذا هر چی بیشتر باشه بهتره . شیرازیها به سیب زمینی میگن آلو بعد میگن دو پیازه آلو یعنی دو تا پیاز یک آلو .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه