آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه بادمجان شکم پر گیلانی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر گیلانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

بادمجان 1 کیلوگرم
پیاز بزرگ 1 عدد
گردو آسیاب شده 250 گرم
رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق چای خوری
رب انار (یا رب آلوچه یا آب انار) به مقدار لازم
نعنا خشک یا سبزی چوچاق به مقدار لازم
گلپر به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
گوجه فرنگی به مقدار لازم

طرز تهیه

1-بادمجان هارا پوست کنده درسته در ماهی تابه سرخ ميکنيم با شعله کم تا سرخ شود

2-بعد از بادمجان ها گوجه ها را هم درسته سرخ ميکنيم وقتی هردو سرخ شدند بگذارید سرد شوند

3-پیاز را رنده کنید و رب انار و گردو و چوچاق و رب و گلپر ونمک و فلفل را مخلوط کنید

4-حالا شکم گوجه بادمجان را با چاقو به آرامی پاره کنید و هر مقدار دوست دارید از مواد گردو بریزید

5-دوباره گوجه بادمجان پرشده را به آرامی در ماهی تابه بچینید کمی روغن بریزید و با شعله کم بگذارید جا بیفتد

6-اگردوستدارید غذای شما آبکی باشد به اندازه به آن آب اضافه کنید فقط زیاد نریزد که بی مزه شود

7-بعد از ۴۵دقیقه آماده است

سایر نکات

ریختن چوچاق و گلپر اختیاری است میتوانید اصلا نزنید
این غذا به همراه کته و ماهی شور یا ماهی دودی خورده میشود
طرز تهیه بادمجان شکم پر گیلانی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی