آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان متوسط 8 عدد
گردو آسیاب شده 200 گرم
گوشت چرخ کرده گوساله 200 گرم
گشنیز خرد شده 1 فنجان
جعفری خردشده 1 فنجان
سبزی چوچاق خرد شده 1 قاشق غذا خوری
رب آلوچه ملس 2 قاشق غذا خوری
رب انار ترش 1 قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ 1 عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا بادمجان هارودرسته پوست گرفته ته بادمجون رو هم نمی بریم.شکم بادمجون روبرش میزنیم به صورت عمودی.روش نمک می پاشیم.میزاریم تا آب تلخش خارج بشه.
2-حالا پیاز رونگینی خردمیکنیم وتفت میدیم وکمی که سبک شد گوشت رو اضافه میکنیم وهم میزنیم.
3-سپس گردو وسبزیجات ورب انار و رب آلوچه رو اضافه میکنیم.نمک وفلفل میزنیم وخوب تفت میدیم.شعله گازو کم میکنیم تاخوب سرخ شه.مراقب باشید ته نگیره.
4-تویه تابه دیگه بعد ازینکه بادمجوناروفشار دادیم وآب تلخش رفت .باروغن بادمجونو سرخ میکنیم.
5-حالا مواد رو داخل شکم بادمجون میریزیم واگه فر یا توستر داشتین بادمجونارو تو یه ظرف بچینیین وداخل فر ۱۸۰درجه ۱۰ دقیقه بزارین.اگه فر ندارین داخل تابه بچینین و ۱۰ دقیقه باشعله کم گرم بشه.
6-حالا غذا آمادست.همراه کولی شور یا گوجه سرخ شده با برنج کته فوق العاده میشه.
7-میشه برای مواد توش انار ساییده شده هم اضافه کرد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه