آموزش طرز تهیه رشته خشکار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲ دقیقه
مواد لازم برای5 نفر
آرد برنج 1 پیمانه
آرد گندم 1 پیمانه
نمک 1 پنس
آب یا شیر 3 پیمانه
مواد میانی
مغز گردو آسیاب شده 100 گرم
پودر شکر 5 قاشق غذا خوری
پودر هل ،دارچین و جوزهندی(از هرکدام) کمی
طرز تهیه
1-برای مواد میانی مغز گردو را آسیاب کنید و با چند قاشق پودر شکر و ترکیبی از ادویه جات معطر مخلوط کنید. میزان شکر بستگی به ذائقه شما دارد.
2-آرد الک شده را با آب یا شیر و نمک با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود. مایع نباید خیلی شل یا خیلی سفت باشد. میتوانید فقط از ۲ پیمانه آرد برنج استفاده کنید.
3-روی درب بطری آب معدنی را ۳ تا ۶ سوراخ در یک یا دو ردیف ایجاد کنید.گوش پاک کن بردارید و پنبه آنرا جدا کنید و نی گوش پاک کن را داخل سوراخ ها فرو کنید.مواد را داخل بطری ریخته ، تابه را روی حرارت قرار دهید و با برس کمی چرب کنید.
4-مواد را به صورت رشته های عمودی و افقی در طول و عرض تابه ریخته و چند لحظه اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد. به محض پخت رشته ها از تابه جدا میشوند و به راحتی میتوانید آنرا با دست یا کفگیر بلند کنید.
5-روی پارچه یا کاغذ روغنی قرار دهید.بلافاصله چهار گوشه آن را به داخل تا میکنیم و یک قسمت را روی قسمت بعدی میآوریم.از مواد میانی روی یک سمت از آن میریزیم و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا است، روی آن میآوریم و با دست اطراف آن را میچسبانیم.
6-وقتی همه رشته ها آماده شدند ، در تابه روغن ریخته و آنها را سرخ کنید.میتوانید به همین صورت سرو کنید یا روی آن کمی شکر بپاشید و سرو کنید.
7-در صورت تمایل میتوانید با ۱ لیوان آب و ۱/۵ لیوان شکر، شربت آماده کنید و رشته های سرخ شده را یک دقیقه داخل شربت قرار دهید سپس سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه