آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه رشته خشکار

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه رشته خشکار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۲ دقیقه

مواد لازم برای5 نفر

آرد برنج 1 پیمانه
آرد گندم 1 پیمانه
نمک 1 پنس
آب یا شیر 3 پیمانه
مواد میانی
مغز گردو آسیاب شده 100 گرم
پودر شکر 5 قاشق غذا خوری
پودر هل ،دارچین و جوزهندی(از هرکدام) کمی

طرز تهیه

1-برای مواد میانی مغز گردو را آسیاب کنید و با چند قاشق پودر شکر و ترکیبی از ادویه جات معطر مخلوط کنید. میزان شکر بستگی به ذائقه شما دارد.‌

2-آرد الک شده را با آب یا شیر و نمک با همزن دستی مخلوط کنید تا یکدست شود. مایع نباید خیلی شل یا خیلی سفت باشد. میتوانید فقط از ۲ پیمانه آرد برنج استفاده کنید.

3-روی درب بطری آب معدنی را ۳ تا ۶ سوراخ در یک یا دو ردیف ایجاد کنید.گوش پاک کن بردارید و پنبه آنرا جدا کنید و نی گوش پاک کن را داخل سوراخ ها فرو کنید.مواد را داخل بطری ریخته ، تابه را روی حرارت قرار دهید و با برس کمی چرب کنید.

4-مواد را به صورت رشته های عمودی و افقی در طول و عرض تابه ریخته و چند لحظه اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد. به محض پخت رشته ها از تابه جدا میشوند و به راحتی میتوانید آنرا با دست یا کفگیر بلند کنید.

5-روی پارچه یا کاغذ روغنی قرار دهید.بلافاصله چهار گوشه آن را به داخل تا می‌کنیم و یک قسمت را روی قسمت بعدی می‌آوریم.از مواد میانی روی یک سمت از آن می‌ریزیم و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا است، روی آن می‌آوریم و با دست‌ اطراف آن را می‌چسبانیم.

6-وقتی همه رشته ها آماده شدند ، در تابه روغن ریخته و آنها را سرخ کنید.میتوانید به همین صورت سرو کنید یا روی آن کمی شکر بپاشید و سرو کنید.‌

7-در صورت تمایل میتوانید با ۱ لیوان آب و ۱/۵ لیوان شکر، شربت آماده کنید و رشته های سرخ شده را یک دقیقه داخل شربت قرار دهید سپس سرو کنید.‌
طرز تهیه رشته خشکار

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی