آموزش طرز تهیه اسپاگتی با خوراک گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
گوشت قرمز خرد شده 800 گرم
فلفل قرمز 4 عدد
آرد سفید 2 قاشق سوپ خوری
پیاز خرد شده 3 عدد
فلفل پاپریکا 2 قاشق چای خوری
آب گوشت 200 میلی لیتر
اسپاگتی 450 گرم
خامه 150 گرم
پیازچه خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه
1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. فلفلقرمزها را از وسط به دو نیم کرده و دانههای داخلش را درآورید، سپس آنها را آغشته به روغنزیتون و کمی نمک و فلفل کنید. فلفلها را روی سینی فر بچینید وآن را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید، سپس آنها را از فر درآورید. بهصورت تکههای یک سانتی خردشان کنید.
2-آرد را با مقداری نمک مخلوط کنید، سپس تکههای گوشت را داخل آن بریزید و آنها را آغشته به مخلوط آرد کنید. داخل یک قابلمه مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس تکههای گوشت را داخل آن تفت دهید. سپس آنها را از قابلمه درآورید.
3-حال پیازهای خرد شده را بریزید و به مدت ۵-۴ دقیقه تفت دهید تا طلاییرنگ شوند، سپس فلفل پاپریکا و فلفلهای خرد شده را اضافه کرده، حدود یک دقیقه تفت دهید. در این زمان تکههای گوشت را به قابلمه برگردانید و مواد را با هم تفت دهید. آب گوشت را هم اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و حدود یک ساعت و نیم صبر کنید تا گوشت بپزد.
4-چند دقیقه قبل از اینکه گوشت آماده شود، قابلمه را پر از آب کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس اسپاگتی را همراه با مقداری نمک و روغنزیتون داخل آن بریزید و صبر کنید تا کاملاً نرم شود، سپس آن را آبکشی کنید
5-قبل از اینکه گوشت را از روی حرارت بردارید، خامه را همراه با مقداری نمک به آن اضافه کرده و هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید. اسپاگتی را در ظرف مرود نظرتان بکشید. خوراک گوشت را هم روی آن بریزید و با پیازچههای خرد شده تزیین کرده ، سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه