آموزش طرز تهیه شیرینی بیسکتی نارگیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
نمک 1/4 قاشق چای خوری
تخم مرغ (سفیده) 1 عدد
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
نارگیل (شیرین شده) 1/2 فنجان
خرده شکلات (سفید) 1/2 فنجان
خرده شکلات (کمی شیرین) 1/2 فنجان
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شکر دانه ای 2/3 فنجان
آرد 2 فنجان
طرز تهیه
فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد)داغ کنید. کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در یک کاسه ی بزرگ، آرد، شکر،بکینگ پودر (یا جوش شیرین)، نمک، خرده شکلات کمی شیرین، خرده شکلات سفید و نارگیل را هم بزنید.
در یک کاسه ی کوچکتر، تخم مرغ ها و وانیل و سفیده تخم مرغ را با هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
مخلوط تخم مرغ را در مواد خشک بریزید و هم بزنید تا تقریباً مخلوط شوند.
خمیر دارای دانه های درشت خواهد بود و اصلاً شکل پیدا نمی کند.
خمیر را روی یک تخته ی آرد پاشی شده پهن کنید و با دست های آردی ورز دهید تا به شکل یک توپ یکدست در بیاید.
خمیر را داخل سینی فری که آماده کرده اید قرار دهید و آن را فشار دهید تا به ضخامت ۲.۵ سانتی متر در بیاید و گوشه ها را پهن کنید تا خمیر شکل مستطیلی پیدا کند.
۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید تا لبه های آن طلایی شود. سپس از فر بیرون بیاورید و آن را روی یک تخته قرار دهید.
بیسکتی را به شکل برش هایی به ضخامت ۱ سانتی متر ببرید. می شود با یک چاقوی دندانه دار جای برش ها را مشخص کرد و با یک چاقوی فوق العاده تیز آن را برش داد.تکه های بیسکتی را روی یک سینی فر که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید. اشکالی ندارد اگر با هم تماش داشته باشند.
۱۰ دقیقه در فر بپزید. همه ی آنها را از آن رو کنید و ۱۰ دقیقه دیگر بپزید. بگذارید ۵ دقیقه در سینی فر بمانند و خنک شوند بعد روی توری خنک کننده بگذارید تا کاملاً خنک شوند. بیسکتی وقتی خنک می شوند سفت می شوند.
تا یک هفته در یک ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید.
سایر نکات
به شیرینی یا کیکی که دوبار در فر پخته میشود و حالت برشته و ترد پیدا میکند به اینالیایی بیسکتی گفته میشود. منشا این نوع شیرینی به شهری با نام Prato در ایتالیا برمیگردد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه