آموزش طرز تهیه تاکو توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
تاکو غذای سنتی مکزیک هست که با نان ترتیلا درست میشه. نان ترتیلا رو هم میشه با مواد گوشتی و سبزیجات پر کرد و اون رو به عنوان غذا میل کرد و هم میشه با خامه و میوه پر کرد و به عنوان یک عصرونه خوشمزه سرو کرد. پس نان ترتیلا نون پر کاربردیه و میشه باهاش کلی چیزهای خوشمزه درست کرد. قبلا دستور تاکو گوشت براتون گذاشته شده، در ادامه مطلب براتون تهیه تاکو توت فرنگی با شکلات و خامه رو میذارم که بدونید با نان ترتیلا علاوه بر غذا، دسرهای خوشمزه ای هم میشه درست کرد.
مواد لازم:
نان ترتیلا 6 عدد
شکر یک چهارم پیمانه
پودر دارچین 2 قاشق چایی خوری
خامه فرم گرفته یک پیمانه
اسانس وانیل 1 قاشق چایی خوری
نوتلا یک پیمانه
توت فرنگی خورد شده یک پیمانه
روغن مایع
مراحل تهیه
مقداری روغن داخل ماهیتابه ریخته و اون رو روی حرارت متوسط قرار بدید تا داغ بشه. نان های ترتیلا رو دونه دونه از هر دو سمت داخل روغن سرخ کنید. نان ترتیلا رو هم میتونید به صورت آماده از سوپرمارکت ها تهیه کنید و هم می تونید خودتون داخل خونه اونها رو تهیه کنید.
شکر و پودر دارچین رو داخل یک بشقاب ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد نان های ترتیلای سرخ شده رو داخل بشقاب بغلتونید تا به شکر و دارچین آغشته بشن.
نان ها رو به صورت تا شده از وسط روی یک دستمال آشپزخونه بچینید تا به همون صورت خنک بشن و حالت بگیرن.
خامه فرم گرفته رو آماده کنید و کمی بهش اسانس وانیل یا هر اسانس دیگه ای که طعمش رو دوست دارید، اضافه کنید. میتونید از خامه قنادی استفاده کنید و یا اینکه خودتون با خامه صبحانه، خامه فرم گرفته درست کنید.
روی نان ها یک تا دو قاشق نوتلا یا شکلات صبحانه بمالید، بعد خامه فرم گرفته. بعد هم توت فرنگی ها رو بچینید روی خامه ها.
تاکوهای خوشمزه شما آماده سرو هستند، می تونید اونها رو نوش جان کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه