آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه ران مرغ سوخاری بدون پوست مرحله به مرحله

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ران مرغ سوخاری بدون پوست مرحله به مرحله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مرغ سوخاری به اندازه کافی چاق کننده هست پس چطوره بیایم با حذف پوست مرغ یکم عذاب وجدانمون رو کمتر کنیم. قبول دارین؟؟؟ این مرغ سوخاری به خوشمزگی مرغ سوخاری های همیشگیه فقط پوست مرغ ازش حذف شده به خاطر همین سالم تر و کم چرب تر هستش. امیدوارم تو خونه درستش کنین و از طعم و بافتش لذت ببرین…

مواد لازم:

۳ عدد ران مرغ بدون پوست
۱ پیمانه آرد سفید
۱ پیمانه پودر سوخاری پولکی
۲ عدد تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۲ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز
نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه

در ابتدا کافیه تا پاپریکا، فلفل قرمز، پودر سیر و نمک رو با آرد سفید خوب مخلوط کنین.
طرز تهیه ران مرغ سوخاری بدون پوست مرحله به مرحله
حالا ران های مرغ رو دونه دونه به مخلوط آرد آغشته کنین.
طرز تهیه ران مرغ سوخاری بدون پوست مرحله به مرحله
داخل یه کاسه تخم مرغ هارو با کمی نمک بزنین تا تخم مرغ از لختی دربیاد.
طرز تهیه ران مرغ سوخاری بدون پوست مرحله به مرحله
حالا مرغ هایی که به آرد آغشته شده رو داخل تخم مرغ بغلتونین تا کاملا به تخم مرغ هم آغشته بشن.
طرز تهیه ران مرغ سوخاری بدون پوست مرحله به مرحله
در نهایت مرغ رو به پودر سوخاری پولکی هم آغشته کنین.
طرز تهیه ران مرغ سوخاری بدون پوست مرحله به مرحله
حالا مرغ هارو داخل روغنی که داغ شده بذارین و با حرارت ملایم سرخشون کنین.
طرز تهیه ران مرغ سوخاری بدون پوست مرحله به مرحله
حرارت باید خیلی خیلی ملایم باشه تا مرغ علاوه بر طلایی شدن خوب هم بپزه. حدود ۲۰ دقیقه به سرخ کردن مرغ ادامه بدین.
طرز تهیه ران مرغ سوخاری بدون پوست مرحله به مرحله
حالا مرغ هارو روی دستمال کاغذی بذارین تا روغن اضافیشون بره.
طرز تهیه ران مرغ سوخاری بدون پوست مرحله به مرحله
مرغ های سوخاریتون حاضره … نوش جان
طرز تهیه ران مرغ سوخاری بدون پوست مرحله به مرحله

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی