آموزش طرز تهیه نان پنیری قایقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
نان باگت 1 عدد
سیر رنده شده 1 حبه
کره 50 گرم
پنیر موتزارلای دالیا 1 پیمانه
ژامبون 3- 4 ورق
مواد میت بال :
گوشت چرخ کرده 100 گرم
جعفری ریزخردشده 1 قاشق سو پخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
سس گوجه 1 قاشق سوپ خوری
آرد سوخاری 1 قاشق سو پخوری
سیر رنده شده 1 حبه
پیاز کوچک رنده شده 1 عدد
طرز تهیه
ابتدا میت بال ها را آماده کنید
به این صورت که تمام مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید و سپس به گلوله هایی به اندازه گردوی ریز شکل داده و در کمی کره آ نها را سرخ کنید.
رویه نان باگت را به صورت قایقی برش زده و قسمت برش خورده را کمی از خمیر میانی نان خالی کنید.
سیر رنده شده را با کره مخلوط کرده و با قلم مو به تمام قسمت های رویی و میانی نان بمالید،
سپس کمی پنیر موتزارلای دالیا در داخل نان بریزید و بعد ژامبون ها را تا کرده و در فضای برش خورده روی پنیرها قرار دهید،
سپس میت بال ها را روی آن بچینید و در انتها با پنیر موتزارلای دالیا کاملا روی میت بال ها را پوشانده و در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه بپزید،
در پایان آن را برش زده و سرو نمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه