آموزش طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی؛ سفرهای متفاوت بچینید! . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برنج ۷۵۰ گرم (۵ پیمانه)
كره ۶۰ گرم
سینه مرغ خلالی خرد كرده ۵۰۰ گرم
قرص عصاره مرغ ۱ عدد
ادویه كاری ۱ قاشق چایخوری
قارچ ورقهای خرد كرده ۴۰۰ گرم
ماست چكیده ۲۰۰ گرم
زعفران حلكرده ۴ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۱۵۰ میلیلیتر (حدود دوسوم پیمانه)
نمك و فلفل به میزان لازم
زردهی تخممرغ ۴ عدد
فیله گوجهفرنگی رنده كرده ۷-۸ عدد
طرز تهیه
1. برنج را در قابلمه حاوی آب و نمك بپزید و آبكشی كنید. نیمی از كره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. آنگاه سینه مرغ، قرص عصاره مرغ و ادویهكاری را بیفزائید و تفت دهید تا مرغ، طلائیرنگ شود.
2. حالا قارچ را بیفزائید و حرارت را زیاد كنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. اكنون ماست، زعفران، روغن، نمك، فلفل و زرده تخممرغها را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.
3. آنگاه برنج پخته را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینك كف ظرف نسوز را با كره چرب كنید و یكچهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف كنید.
4. حالا قدری از مایه مرغ و قارچ روی برنج بریزید و رویش را با اندكی از مخلوط برنج بپوشانید. سپس روی آن گوجهفرنگی بدهید و به همین ترتیب لایههای برنج، مرغ و قارچ و گوجهفرنگی را تكرار كنید. به گونهای كه آخرین لایهی تهچین، گوجهفرنگی باشد.
5. حالا باقیمانده كره را خرد كنید و روی تهچین بچینید. اكنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ كنید تا بخار تهچین خارج شود. اینك تهچین را به مدت تقریبی یكونیم ساعت در فر گرم كرده با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه