آموزش طرز تهیه ناسیلماک؛ غذای ملی مالزی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
ناسیلماک یکی از پرطرفدارترین غذاهای مالزی است که بهعنوان غذای ملی این کشور محسوب میشود. عطر و بوی این غذا یکی از نکات مثبت آن است که انگیزه خوردنش را چندبرابر میکند. البته ظاهر آن هم کمی متفاوت از غذاهای دیگر است و همین باعث میشود افراد کنجکاو شوند آن را بچشند. در یکی از ردهبندیهای جهانی، این غذا جزء 10 صبحانه برتر بینالمللی سالم جای گرفته است.
مواد لازم:
برنج تایلندی یک پیمانه
شیرنارگیل دو لیوان
کرهحیوانی: به میزان لازم
زعفران به مقدار لازم
فلفلدلمهای رنگی یک عدد
میگوپفکی 120 گرم
پیازچه و ترهفرنگی: به میزان لازم
طرز تهیه
1. برنج را بگذارید به مدت 12ساعت با شیرنارگیل خیس بخورد و پس از آن مانند برنج ایرانی، روی گاز بجوشد و آبکش کنید.
2. سپس برنج را داخل یک ظرف تفلون با کرهحیوانی و کمی زعفران تفت دهید.
3. فلفلدلمهای را به صورت خلالی خرد کرده و در کره تفت دهید.
4. میگوپفکیها را هم داخل کره تفت دهید تا نرم و سرخ شوند.
5. فلفل را به میگوها اضافه کنید و با هم تفت دهید. از طرف دیگر، ترهفرنگی و پیازچه خردشده را هم در کره تفت دهید تا نرم شوند و سپس به میگو و فلفل اضافه کرده و مخلوط کنید.
6. برنجی را که آبکش کردهاید داخل قالب بریزید و کمی که بالا آمد، قسمتی از این مواد ترکیبشده را لای برنج ریخته و بخشی از آن را هم برای تزئین نگه دارید و در انتها، برنج باقیمانده را هم روی موادتان بریزید.
7. فر را حدود یکربع قبل با دمای 80 درجه سانتیگراد روشن کنید و قالب برنج را به مدت 10 دقیقه داخل آن قرار دهید تا بپزد.
8. مراحل پخت که کامل شد، برنج را از قالب خارج کنید و داخل ظرف بگذارید. سپس باقیمانده موادی را که از قبل نگه داشتهاید، برای تزئین در اطراف برنج و روی آن بریزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه