آشپزي و شيريني پزي غذای گیاهی

طرز تهیه پخت قلیه پنیر و اسفناج

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پخت قلیه پنیر و اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

ماش یك‌دوم پیمانه
اسفناج 1 كیلوگرم
پیاز خردكرده 1 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
پنیر كِرد 200 گرم
زعفران حل‌كرده 2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
تمر هندی 100 گرم
كشك برای تزئین به میزان لازم
نعنا داغ و پیاز داغ به میزان لازم
كوفته ریزه سویا 12 عدد

طرز تهیه

1. ماش را از قبل بخیسانید و بپزید.

2. اسفناج را پاك كنید، بشوئید و خرد كنید و همراه با پیاز در روغن تفت دهید آنگاه پنیر را مكعبی خردكنید و در زعفران بغلتانید تا رنگ بگیرد.

3. سپس ماش، اسفناج، پنیر، نمك، فلفل و آب تمر هندی را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و قلیه جا بیفتد.

4. حالا آن را در ظرف بكشید و با كشك، پیاز داغ و نعنا داغ و كوفته ریزه تزئین كنید.

روش تهیه كوفته ریزه سویا

50 گرم سویای خیس كرده را با 1 عدد پیاز چرخ كنید. آنگاه نمك، فلفل، زردچوبه و دو قاشق سوپخوری آرد لپه به آن بیفزائید و خوب ورز دهید حالا از مخلوط، توپ‌های كوچكی بسازید و كوفته ریزه را در روغن سرخ كنید.
طرز تهیه پخت قلیه پنیر و اسفناج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی