آموزش طرز تهیه موس قهوه، دسری مخصوص دوستداران قهوه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
قهوه غلیظ (دم کشیده): یک پیمانه
تخم مرغ (زرده و سفیده جداشده): 2 عدد
شکر: 6 قاشق سوپ خوری
خامه فرم گرفته: 200 میلی لیتر + یک چهارم پیمانه برای تزیین
دانه انار: برای تزیین
برگ نعناع: برای تزیین (در صورت تمایل)
طرز تهیه
1. پودر ژلاتین را به قهوه غلیظ دم کشیده و کاملا خنک شده اضافه کرده و حدود 10 دقیقه کنار بگذارید و سپس هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.
2. زرده های تخم مرغ و شکر را در ظرف مناسبی آنقدر بزنید تا سبک و خامه ای شوند.
3. مخلوط قهوه و پودر ژلاتین را اضافه و مخلوط کنید.
4. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا پف کند و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.
5. دویست میلی لیتر خامه گرفته را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
6. موس را در ظرف های سرو بریزید و حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.
7. روی موس ها را با خام فرم گرفته، دانه انار و برگ نعناع تزیین کنید.
نکته
برای تهیه قهوه غلیظ دم کشیده، سه قاشق سوپ خوری پودر قهوه را به همراه یک پیمانه آب سرد روی حرارت ملایم قرار دهید و قبل از این که آب شروع به جوشیدن کند، ظرف را از روی حرارت بردارید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه